вторник, 4 януари 2011 г.

Clickfree Wireless е на Time Capsule подход, автомати архиви през WiFi

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/clickfree-wireless-takes-the-time-capsule-approach-automates-ba/:
Уморен от захранването ще кисел в Time Capsule? Присъединете се към тълпата. Clickfree прави своя годишен въвеждането CES днес от Лас Вегас, както и за тези, запознати с посочените по-горе продукт на Apple, ще разберете как точно Clickfree Wireless работи. Казано просто, това е HDD-влива кутия с 802.11n радио в рамките на, и е предназначена за автоматизиране на резервни копия на неограничен брой компютри Mac или компютър, без жици, каквато. Горе-долу. Вие все пак ще трябва да го включите директно в всяка машина се надявате да се дублира с първото архивиране се извършва, но след това, всички настройки ще бъдат открити и конфигурирано, и всички бъдещи архиви ще се случи, без кабели. За съжаление, само два модела са на разположение на старта - един 500GB кутия за $ 179, и 1TB единица за $ 249. Ако сте повече от една машина в дома си, най-вероятно ще се наложи да изчакате за по-големи единици капацитет на повърхността по-късно през това тримесечие, но хей, поне те са на път.

Продължавам четене Clickfree Wireless е на Time Capsule подход, автомати архиви през WiFi

Clickfree Wireless е на Time Capsule подход, автомати архиви през WiFi първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари 2011 г 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар