вторник, 4 януари 2011 г.

Chrome се затваря на годината с десет акции на сто браузър, печалби за сметка на IE

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/chrome-closes-out-the-year-with-ten-percent-browser-share-gains/:
Тя не може точно да изглежда като огромна промяна в графиката по-горе, но 2010 г. е представлява нещо като крайъгълен камък за година на Google Chrome браузър. Тя започна 2010 г. с пазарен дял от малко над пет процента, и успя да се удвои, че в течение на годината да приключи нещата в хубав, дори и десет процента, според статистика от Net Applications. Тези печалби, тъй като може да се очаква, са до голяма степен за сметка на Internet Explorer , което продължава тенденцията си за леко, бавно намалява, но все още виси върху командва 57 процента пазарен дял. Що се отнася до останалата част от основните играчи, Firefox и Opera подхлъзнах все така леко в продължение на година, а Safari на Apple опит малко повече от сто до края на годината на 5,9%.

Chrome се затваря на годината с десет браузър акции на сто, печалби за сметка на IE първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари, 2011 г 19:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник Net Applications | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар