вторник, 4 януари 2011 г.

Ford Sync инсталира в повече от 3 милиона коли, отнема време, за да поздравя самостоятелно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/ford-installs-sync-in-more-than-3-million-cars-takes-a-moment-t/:
"Майкрософт" гласче Ford и контрол в колата свързаност проект изглежда, че това доста добре за себе си, ако се съди по последните събития го е преминал. Sync току-що обяви, че преминава на 3,000 милиона марки при отчитане на коли се е инсталирал в с Последните данни предполагат takeup за $ 395 допълнителна екстра се разраства. Близо 80 на сто от покупките на настоящите модели на Ford 2011 включват синхронизация, докато над 80 процента от тези, които вече го използват казват, че бих препоръчал услугите на други хора. Последният номер е подобрило от солидна 5 процентни пункта през миналата година, така че очевидно има нещо се прави точно тук, но ние сме по-заинтересовани от намирането какви алтернативи на другата кола и създателите на електрониката ще излезе с по време на тазгодишното CES . Бъдете уверени, че ще проучи всички тях.

Продължавам четене Ford Sync инсталира в повече от 3 милиона коли, отнема време, за да поздравя самостоятелно

Ford Sync инсталира в повече от 3 милиона коли, отнема време, за да поздравя самостоятелно първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари 2011 год. 07:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар