вторник, 4 януари 2011 г.

Kinect рана ти се превръща в щанцоване, къдрене MIDI контролер (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/kinect-hack-turns-you-into-a-punching-waving-midi-controller/:
Ако търсите за едно страхотно, непрактичен начин да правят музика с компютъра си (и кой не е?), Моля насочите внимание на следните Kinect рана. Shinect, плод на въображението на потребителите на YouTube име Shinyless, използва за разпознаване на движение да ви превърне в регулатор MIDI! Настоящата реализация дава на оператора две виртуални подложки, които могат да бъдат задействани от старата Shore юмрук Джърси помпа - и ако това не е достатъчно, звуци, може да pitchshifted от увеличаване / намаляне на другата ръка. Доста сладка, нали? Това нещо, което използва OpenNI , и докато той демонстрира използването FruityLoops тя трябва да работи с всяко устройство, MIDI. Нещата са доста rough'n готови в момента, макар че той обещава големи неща в бъдеще. В същото време, проверка на доказателство-на-концепцията на видеото след почивката.

Продължавам четене Kinect рана ти се превръща в щанцоване, къдрене MIDI контролер (видео)

Kinect рана ти се превръща в щанцоване, къдрене MIDI контролер (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 г 17:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Kinect Hacks | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар