вторник, 4 януари 2011 г.

Kodak Easyshare интрота Touch, Мини и спорта камери, игриви и Playsport видеокамери

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-intros-easyshare-touch-mini-and-sport-cameras-playfull-a/:
Нещата просто ще започне тук в CES в Лас Вегас, и на Кодак за ръка, за да поднесат най-новата си смесица от оптични съкровища. Без допълнително шум, ни позволяват да ви представя Easyshare Touch - един $ 149,95 предлага с три-инчов капацитивен сензорен, специален бутон на видео запис, на 14 мегапикселов сензор, 5x Schneider-Kreuznach обектива и на изход HDMI. Следващата е на $ 99.95 Easyshare Mini, описани като малката камера на Kodak все още. Това е "около размера на кредитна карта", предлага 3х широкоъгълно оптично увеличение, вградена в предната огледало (нали знаете, за тези славни сесии автопортрет), сензор десет мегапиксела и 2.5-инчови отзад LCD. Преместване право напред, там е $ 79.95 Easyshare Спорт, която е инвентар първият водоустойчив фотоапарат, който може да стигне до десетфут под вода без значителни последици. Тя също така ще пренебрегвам мръсотия и прах, докато скъсат 12-мегапикселов снимки и да ги преглеждате на 2,4-инчов LCD екран. Sashaying над към видео свят, там е $ 149.95 игриви видеокамера, която се хвали с една ultraslim дизайн (това ще "се побират в джоб на тесни дънки", според Special K), един 1080p режим за улавяне и несъмнен "Споделяне" бутона да се заснетото върху YouTube или социална мрежа, без да губи време.

Компанията също така използва CES като възможност за стартиране на следващото поколение на своите Playsport видео камера, с този модел е $ 179,95 водоустойчив до десет крака, удароустойчив, прахоустойчив и в състояние да влезете клипове на 1080p. Можете също така да щракам снимки на пет мегапиксела, и че споменатите по-горе "Сподели", за да се предположи, прикрепени върху тук. Говорейки за ревизии, на импулса дигитална рамка за снимки е също тъй леко обновяване, с това на разположение в 7-инчов ($ 129,95) и 10-инчов ($ 199,95) размери. Новодошлите добавите възможността за коментар на снимките, които получавате от приятелите и семейството си, с любимите ни предварително отговор е "Такова KODAK МОМЕНТА!" Сериозно. О, и те също имат вкоренено сензор дейност, която се превръща в рамка, когато сте пеша, и да го връща към живота, когато отново подход. На последно място, ESP C310 All-In-One принтер ще се продава за $ 99.99, но доколкото можем да кажем, Kodak скоро ще възхваляват достойнствата на мастило за спестяване на способности от барабана се интерес от най-модерните набор от функции. Допълнителна информация може да бъде забелязан в пълното освобождаване след почивката.

Продължавам четене Kodak Easyshare интрота Touch, Мини и спорта камери, игриви и Playsport видеокамери

Kodak Easyshare интрота Touch, Мини и спорта камери, игриви и Playsport видеокамери първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари, 2011 00:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Няма коментари:

Публикуване на коментар