вторник, 4 януари 2011 г.

Garmin StreetPilot ап прави завой по завой на iPhone и IPAD за $ 40

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/garmin-streetpilot-app-does-turn-by-turn-on-the-iphone-and-ipad/:
Когато Garmin съкратени своя хардуер партньорство с Asustek края на миналата година, трябваше да знаят , че компанията ще се завърне към мобилния фронт в някои форма, мода или форма. От днес, на iPhone 3G и IPAD както се изцяло новия StreetPilot апартамент, който струва $ 39,99 и ви предоставя завой по завой навигация от момчетата, които се препитават от неща. Той подбива TomTom е $ 49.99 предлагат за IOS, като същевременно предлага в реално време данни за трафика, гласови команди, Lane Assist, адрес интеграция книга, за да можете да отидете направо на приятели "на адресите на вашите, и мултитаскинг подкрепа. това е изглежда като доста подробен част от софтуера за навигация премия, която, ако предишните слухове потвърждават, трябва да се кацане на BlackBerry устройства, както и доста скоро. Направо миналото почивка за прессъобщението.

Продължавам четене Garmin StreetPilot апартамент се включва по завой на iPhone и IPAD за $ 40

Garmin StreetPilot ап прави завой по завой на iPhone и IPAD за $ 40 първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари, 2011 11:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар