вторник, 4 януари 2011 г.

iHome интрота iDM12 микро-SoundBar, iDM15 Bluetooth говорители и iDM70 "Добро ръкав"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/ihome-intros-idm12-micro-soundbar-idm15-bluetooth-speakers-and/:
Той просто не би било CES без шумна компания на нови продукти от iHome , сега ще го? Отстраняване неща, на разстояние в съответствие тази година на аудио, свързани с джаджи от компанията е iDM12 (показан по-горе), акумулаторна преносим високоговорител Bluetooth, който е описан като нещо като мини-SoundBar. Ще поток музика от всички Bluetooth оборудвани телефон или PMP, но естествено, това е са насочени към IPAD, iPhone и собственици IPOD. Преместване право напред, там е iDM15 акумулаторна портативни говорители BT. Тук ще намерите две малки говорители, които могат да поток по подобен начин като iDM12, но с добавяне на микрофона подкрепа. На последно място, iDM70 "Добро ръкав" е едновременно защитна обвивка и настройка на високоговорителите за IPAD, той разчита на акумулаторни NXT плоски високоговорители за подобряване на аудио изживяване, но мама е думата на цените. Вие ще намерите тези момчета, както и iD9, iD28 и iD85, в продажба "по-късно тази година."

Продължавам четене iHome интрота iDM12 микро-SoundBar, iDM15 Bluetooth говорители и iDM70 "Добро ръкав"

iHome интрота iDM12 микро-SoundBar, iDM15 Bluetooth говорители и iDM70 "Добро ръкав" първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти Януари 2011 година 18:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар