вторник, 4 януари 2011 г.

Tesla Model S за 17-инчов инфоразвлекателни конзола, задвижвани от Tegra; BMW използва NVIDIA технологии също

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla е хвалят най-големият център на света конзола за предстоящото си Модел S днес: "Титаник" 17-инчов сензорен дисплей, задвижвани от Tegra на NVIDIA чип. Инфотейнмънт, климатроник и навигационна всички ще се управлява чрез по-голямата Dominator арматурното табло, докато хардуера NVIDIA също ще поемат отговорност за запазване на 12.3-инчов LCD арматурното табло актуализиран. Като се има предвид Модел S, като Roadster е сезирана, е изцяло електрическо превозно средство, което очаквате енергийната ефективност да бъде доста важен фактор при избора на информационно-развлекателна система и Tesla точки, които изпълнява като ключово предимство на Tegra, описвайки го като "власт-оскъден." Друг Motor Company кука с NVIDIA е BMW, който обещава, че всички на предстоящите модели за 2011 г. ще се възползват от Green Team графични процесори захранване си IDRIVE система за навигация и информация. Ние не знаем какво точно графични процесори ще бъдат използвани, но за "визуално богати" от ново поколение потребителски интерфейс е обещал, простираща се до х 1280 600 резолюция. Ще намерите и двете съобщения за медиите след почивката.

Продължавам четене Tesla Model S за 17-инчов инфоразвлекателни конзола, задвижвани от Tegra; BMW използва NVIDIA технологии също

Tesla Model S за 17-инчов инфоразвлекателни конзола, задвижвани от Tegra; BMW използва NVIDIA технологии също първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари, 2011 г 10:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар