вторник, 4 януари 2011 г.

Kodak добавя Бързо коментар опция, дейността сензора, за да обновяват digiframe Pulse

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-adds-quick-comment-option-activity-sensor-to-refreshed-pu/:
Вече говорихме доста за второ поколение хардуер на CES тази година, но това не е само Intel и AMD , които са разкри поредния си повтарящ стъпка към "джобове на потребителите. Kodak е установен планира да актуализира своите Pulse дигитална рамка за снимки - Знаеш ли, този, който може да получава изображения чрез своя собствена много имейл адрес - с нова Коментари Основни характеристики плюс дейност сензор, който изключва дисплея изключва, когато не хуманоиди се движат за пред него. Той не изглежда като теб ще бъдете в състояние на автора на вашите коментари, когато в отговор на подателя на последното ви снимка, въпреки че ще бъде в състояние да комуникира чрез набор от прекрасни предварително консервирани прокламации като набира популярност "OMG!" и все по-гъвкав "LOL!" Новият Пулс ще пристигнете през пролетта, струва $ 130 за 7-инчов разнообразие или $ 200 за 10-инчов SKU. Напред миналото почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене Kodak добавя Бързо коментар опция, сензор дейност освежени digiframe Pulse

Kodak добавя Бързо коментар опция, дейността сензора, за да обновяват digiframe Пулс първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари, 2011 година 08:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар