вторник, 4 януари 2011 г.

Turtle Beach добавя двойна радио, глас морфин до 7,1 ухото сили гейминг слушалки PX5

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/turtle-beach-adds-dual-radios-voice-morphing-to-7-1-ear-force-p/:
Чуйте това? Това е звукът на един милион нови продукти, които се внасят тук във Вегас ... в лъскави 7.1 Dolby съраунд звук, не по-малко. Turtle Beach току-що постави началото на новия си флагман устройство, на ухото сили PX5. Предназначен за използване с PlayStation 3 на Sony (но напълно използваем с Xbox 360 или друг аудио източник), това тук Gaming Headset е безжичен в природата и е компанията, първият да включи двойна радио - по един за съраунд звук, а друго за чат от PlayStation Network чрез Bluetooth. Освен това, функцията BT може да се използва да приемат телефонни разговори или слушане на аудио потоци, и ако е необходимо всички по-големи основания да се инвестира, тя също така поддържа гласово морфин. Чувал ли си прав - това може да се програмира за прикриване глас геймър, който е частично страхотно, и отчасти най-лошото нещо, което някога да се случи до онлайн чат. Качете се на миналото на почивка за пълния списък функция, и гледам за това на земята през пролетта за $ 249.95.

Продължавам четене Turtle Beach добавя двойна радио, глас морфин до 7,1 ухото сили игри PX5 слушалки

Turtle Beach добавя двойна радио, глас морфин до 7,1 ухото сили гейминг слушалки PX5 първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти Януари 2011 09:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар