вторник, 4 януари 2011 г.

Verizon дразни "пакет от Android-базирани устройства LTE потребителите" тази седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/verizon-teases-suite-of-android-based-lte-consumer-devices-thi/:
Изненадан? Не, нито сме ние - Verizon на LTE-базирани смартфони Android са изтича като сладък, Cortex-A8 сита, че те са в продължение на седмици сега - но Big Red с помощта силен език от всякога да се каже, че можем да очакваме няколко устройства Android работи на LTE мрежа Verizon е прясно тук CES тази седмица. По-специално съобщение за пресата се казва, че "компанията ще предлага и промъкнем поглед на пакет от Android-базирани устройства LTE потребителите" в своята 06 1 събитие тук в шоуто, ехо Twitter закачки миналия месец - но с добавянето на ключови думата "собствени", което означава, че ние се надяваме, ще имат LG , един HTC , една Motorola , както и Samsung (най-малкото), за да играчка с по времето, тази седмица е вън. Останете на линия, приятели. Следвайте пауза за кратко съобщение за пресата.

Продължавам четене устройства за Verizon дразни "пакет от Android-базиран потребителски LTE тази седмица

устройства за Verizon дразни "пакет от Android-базиран потребителски LTE тази седмица първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари 2011 09:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар