четвъртък, 31 март 2011 г.

Кинецт урања у Љубав сајбер простору, ви се не усуђује да ухвати слатка тенкова Робот (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/kinect-dives-into-anime-cyberspace-dares-you-to-catch-cute-robo/:

Ако је ваш сан је да пре свега Јацк у дистопијска сајберпанк реалност где хакера играју са људским мозгом (и такође се деси да волим јапанске аниме), желите најбољу књигу лет до Токија сада - Шибуја робна кућа је оформила Основни сајберпростору симулатора право из Гхост ин тхе Схелл. То је филм Гхост ин Схелл: САЦ чврстог стања друштва, да будемо прецизни, који је управо добио стереоскопски 3Д реиздање у Јапану ове недеље, а у част креативне услуге компаније Каиац скуп о изградњи квалитетне Кинецт пијук . Мицрософт дубина камера прати мршавих тела, док лепе виртуелне реалности је пројектован на пар зидова у близини, а то је ваш циљ да шамар Тацхикома резервоар смешна без пада преко себе. Набавите завирити у оно што је као да се играте са у видео изнад.

Кинецт урања у Љубав сајбер простору, ви се не усуђује да ухвати слатка тенкова Робот (Видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 20:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце БМЦЛ (Вимео) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар