четвъртък, 31 март 2011 г.

ФОКСЦОНН извештаји $ 218 милиона целу годину нето губитак, преко очекивања аналитичара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/foxconn-reports-218-million-full-year-net-loss-exceeding-analy/:
Фокцонн, радну снагу од око 127.000 људи који стоје иза многих популарних гаџета, послали $ 218,3 милиона долара нето губитак за 2010 јуче. Иако је компанија раније предвидео мање зараде усред самоубиство у вези повећања плата и добробит трошкова, известио цифра и даље већа од "процене аналитичара од око $ 202 милиона долара, који је такође далеко надмашује нето приход од $ 38,6 милиона долара. ФОКСЦОНН ставља кривицу на вишим консолидованом доходак и повећање конкуренције, као и "рационализација трошкова акције" - референцу на текући пресељење и проширење планова, који су такође резултат кинеске самоубистава - који је дужи него што се очекивало и довели су до повећане потрошње, заједно са вишим производњи изнад главе. Гледајући унапред, ФОКСЦОНН је у 2011 да ће "предузети одлучне акције да закључимо наше пресељење капацитет, оптимизујете наше структуре трошкова и врати се профитабилности". Наравно, даљи губици би убрзао планове за повећање цена , што би могло на крају ставити свима изгубити-изгубити ситуација ако ФОКСЦОНН не могу конкурисати. Изводи из финансијског извештаја може се наћи након паузе.

Наставити читање ФОКСЦОНН извештаје $ 218 милиона целу годину нето губитак, прелази "очекивања аналитичара

ФОКСЦОНН извештаји $ 218 милиона целу годину нето губитак, преко 'очекивање аналитичара првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 07:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БусинессВеек | Соурце Фокцонн Интернатионал Холдингс (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар