четвъртък, 31 март 2011 г.

МакерБот Интерфејс одбора комплет нема без рачунара 3Д штампе, претвара ваш суперхерој фантазије у стварност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/makerbots-interface-board-kit-does-pc-less-3d-printing-turns-y/:
Ако сте као ми - то јест, дивље популаран и девастатингли добро изгледа - онда ви вероватно питате зашто неко још увек није произвела још Акција Слика у свом облицју. Па више не чуди, јер људи тамо код МакерБот управо је најавио још један алат да би код куће 3Д штампе још лакше. Уз пригодно под називом ствар-о-Матић , генерал 4 интерфејса одбор комплет 1.1 је изграђена као "уради сам интерфејс који вам омогућава да раде свој тхинги штампач без потребе да га прикључите на рачунар. Комплет се испоручује са СД слот за лако независан рад, и зато одбора у потпуности хацкабле, можете да га користите да бисте контролисали своје роботе или хомебреу ЦНЦ уређајима , превише. То је спортски девет програмабилних тастера и ЛЦД екран за повратне информације, и омогућава вам да подесите и прочитате температуре, поглед Буилд напредак, или почетак новог пројекта који се налазе на СД картицу. Дакле, шта чекате? Ваша себе агграндизинг Бобблехеад се не дешава да се направи.

МакерБот Интерфејс одбора комплет нема без рачунара 3Д штампе, претвара ваш суперхерој фантазије у стварност првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 22:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Да | Соурце МакерБот | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар