четвъртък, 31 март 2011 г.

Мицрософт-ов 'ажурирани Ксбокс 360 диск формат "да бисте додали додатне гигабајт?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/microsofts-updated-xbox-360-disc-format-to-add-an-extra-gigab/:
Као што ћете сећате од јуче, постојао је један мали детаљ који су се истакли у програму Мицрософт је најава за нови преглед програма за Ксбок 360 - наиме, реч која најновија ажурирања система ће донети са собом "ажурирани Ксбокс 360 диск формату. " То, наравно, тражити пуно спекулација, Еурогамер и сада каже да је чуо од "високо постављен развој Извор", који је потврдио да је нови диск формат заправо додаје 1ГБ простора за Ксбокс 360 дискова. Као сајт напомене, Ксбок 360 актуелним диск формат врховима се на само 6.8ГБ, који још увек оставља неки простор да се играте са на стандардним дуал лаиер ДВД. То би такође објаснити бесплатну копију Хало: Реацх да је Мицрософт даје се свима примљени на преглед програма - не могу да тестирају нове диск формату неке нове дискове сада, зар не?

Мицрософт-ов 'ажурирани Ксбокс 360 диск формат "да бисте додали додатне гигабајт? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 17:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Еурогамер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар