четвъртък, 31 март 2011 г.

Мицрософт ложе антимонополских жалбу против Гоогле-а са Европском комисијом, игнорише иронија

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-lodges-antitrust-complaint-against-google-with-europea/:
Дакле, као што су Мицрософт не антиконкурентске понашање , зар не? Од када? Бред Смит, генералног саветника у Редмонду рабблероусерс, је објављена подужи пост на блогу подвлачећи Мицрософт забринутост са "образац деловања које је Гоогле предузео да се учврсти своју доминацију" у мрежи за претрагу и огласе, за које тврди да је штетан за европске потрошаче. Чудно, али пола пост је о правним питањима Гоогле у САД, али ћемо подесити да се на страну за сада. Шта ово своди на то да је да је Мицрософт коначно узимање рукавице искључен - Гоогле је оптужен да је гурају друге компаније да раде свој прљави посао - и сада је додао своје име на листу приговарача да Види је опсада планина на претрагу у Европи. Европска комисија је већ узимајући регулаторног лооксее на Гоогле тактику, тако да то није изазвало искључен нову истрагу, али додаје гламур два велика имена закључавање правних рогове опет. Хит извор линк за излагање Бред о простачки недела Гоогле.

Мицрософт ложе антимонополских жалбу против Гоогле-а са Европском комисијом, игнорише иронија првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 03:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Мицрософт је питања | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар