четвъртък, 31 март 2011 г.

Амазон у преговорима за цлоуд музички бави лиценцирање после свега?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/amazon-negotiating-for-cloud-player-music-licensing-deals-after/:
Јавно, Амазон жели да мислите да не брине о лиценцирању музике који ће вас продавници у облаку , али приватно смо саслушање компанија је кодирање као луди да раде ствари које се са љутим музичке етикете као што говоримо. Конкретно, Валл Стреет Јоурнал "наводи пар анонимне изворе који кажу Амазон заправо преговара бави четири главне ознаке сада - иако Амазон неће потврдити таква ствар - који е-Таилер нада да затвори у року од недеља. Шта више, они кажу да Амазон може да се креће у систем који пореди отпремио песме корисника са базом података од тих мелодија је успео да лиценца треба да прође кроз договор - систем налик Сони Музика Неограничено , по звуку од њега. То не би требало да дође као изненађење, дакле, да је часопис цитира Сони Мусиц председник Мартина Бандиер у свом коначном ставу, који чини његов истакао огорчење на Амазону чуо саопштење:
"Ово је само још један отимање земље да. Могу да направим не све једноставнији него. То је заиста неучтив, и наравно, ми смо узимајући у обзир све наше могућности."
Ништа као мало мејнстрим медијског притиска да помогну пословни договор.

Амазон у преговорима за цлоуд музички бави лиценцирање после свега? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 23:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар