четвъртък, 31 март 2011 г.

ХТЦ Долазак преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/htc-arrive-review/:
Иако је задиркивали крајем прошле године - истог дана да је ХТЦ најавила прву оперативног система Виндовс 7 Телефон уређаји, у ствари - компаније КВЕРТИ паковање 7 Про је заузела своје слатко време да то направите на америчким радио-таласа, у процесу , то је прошло кроз промена имена и покупио први велики платформу исправку од корпорације Мицрософт . Телефон ми сада знамо као Долазак је коначно на располагању од Спринт, поставши први Виндовс 7 Телефон уређај доступни на ЦДМА мреже. Ових дана, то је прилично необично за ХТЦ телефон - или телефон на било који амерички носач, заиста, без обзира на произвођача - да искористим ову дуго да стигне до руке претплатницима 'после објављивања, али у овом случају, Спринт руке биле везане Мицрософт једноставно не подржава ЦДМА у почетку, што објашњава зашто обе компаније АТ & Т и Т-Мобиле су уживајући избор модела из Самсунг, Нокиа, Делл и слично, док ХТЦ Спринт и Веризон су стрпљиво играње своје палчеве.

ЦДМА суво чаролија је завршена, мада, долазак означава само први од оно што би требало бити више Редмонду базираних телефона преко целе 2011. Да ли је то монтажа први покушај? И како пролазе против ГСМ моделима који је победио на тржишту? Читајте даље.

Наставити читање ХТЦ Долазак преглед

ХТЦ Долазак преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 15:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар