четвъртък, 31 март 2011 г.

Андроид ПлаиСтатион емулатора ПСКС4Дроид повукао са тржишта, указујући на прсте Кспериа Пусти (ажурирано)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/android-playstation-emulator-psx4droid-pulled-from-market-finge/:
Ух ох, дан је коначно дошао. Управо смо се окупили из Јоистик (потврђено и себе) да је познати Андроид прве генерације Плаистатион емулатор, ПСКС4Дроид , је повукао са тржишта. Разлог? Њен аутор, ЗодТТД , рекао је Гоогле-га је обавестио да је питање "Политика кршења садржаја", али како би ико сумња, чињеница да је узети осам месеци за Гоогле да предузме акцију сугерише да је ово вероватно везе са предстојеће лансирање Кспериа Пусти , која ће имати свој механизам за напајање оригиналне ПлаиСтатион игре. Друга мистерија је да изгледа као и други емулатори као што су СНесоид (СНЕС), ГамеБоид (Гамебои) и, посебно, ФПСе (ПлаиСтатион), изгледа да буду безбедни за сада, који би могао да сугерише да постоје други разлози иза овог уклањање, али Ипак, времена сугерише другачије. На светле стране, увек можемо ослонити на независних апликација тржишта.

Измена: Ево Супер генерички изјава које смо управо добили од Гоогле-а по овом питању:
"Ми смо уклонили апликације са андроид тржиште које крше наше смернице."

Андроид ПлаиСтатион емулатора ПСКС4Дроид повукао са тржишта, указујући на прсте Кспериа Пусти (Упдатед) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 22:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик , Мобипутинг | Соурце @ ЗодТТД (Туиттер) | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар