четвъртък, 31 март 2011 г.

Гоогле ради на апликацију за препознавање лица који води до ваше личне информације, оно што би могло кренути наопако?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/google-working-on-a-face-recognition-app-that-leads-to-your-pers/:
Пре него што смо сви добили у Хуфф о томе, Гоогле је веома нестрпљиви да истакнем да препознавање лица апликација је у развоју ће се рад на строго изузимање у основи. То значи да ако не желите да скенира све Фацебоока, Флицкр и остатак огромне Оставе Гоогле интернет знања да вас пронађу, идентификују се, и упореди своје име, број телефона и е-маил адресу у Дата Схеет згодан, то неће. У реду? Зато се опустите сада, све је у реду. Озбиљно ипак, Гоогле најновија истраживања подухват звучи као смели искорак у минско поље на приватност забринутост јер има за циљ да користи лица људи да одмах их идентификују и дају све истакнуте информације о њима. Вођа пројекта Хартмут Невен, чија је компанија Невена визија је била прогута Гоогле-у 2006, каже тим је врло опрезан у томе како се обраћа, а склони хапшења људи, али он инсистира на томе да је заправо велика вредност у томе што лице препознавање и података Рударство Апп. Велику вредност за корисника апликације, можда, али радије ћемо само држати визит карте, ако нас питате.

Гоогле ради на признавању апликација лице које води до ваше личне информације, оно што би могло да крене наопако? првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 14:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦНН-у | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар