четвъртък, 31 март 2011 г.

АЦЕР директор и председник Ђанфранко Ланци поднео оставку због неслагања о будућем правцу компаније

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/acer-ceo-and-president-gianfranco-lanci-resigns-amid-disagreemen/:
Ацер одбора и генерални директор не изгледа да је у слагању превише сјајно у последње време и сада је ситуација долази до тачке са оставком једног господина Ђанфранко Ланци из компаније челу. У саопштењу само дистрибуирају, АЦЕР истиче да Ланци одржан различитих ставова од већине чланова одбора о "важности на скали, раст, Цустомер креирање вредности, бренд положај проширења, као и на алокацију ресурса и методе имплементације." Након неколико месеци расправе која није успела да испоручи консензуса, обе стране су одлучили да је најбоље да део начина. За сада, ствари наставе као и обично са има за циљ Ацер још увек глобализација свој портфолио производа, чија је централна ће остати персонални рачунар, у складу са председник ЈТ Ванг . Он ће бити човек да преузме за Ланци, док Ацер потражи замену за отворени италијански.

Наставити читање Ацер директор и председник Ђанфранко Ланци поднео оставку због неслагања о будућем правцу компаније

АЦЕР директор и председник Ђанфранко Ланци поднео оставку због неслагања о будућем правцу компаније првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 04:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар