четвъртък, 31 март 2011 г.

Самсунг масовно производи 22-инчни ЛЦД екран транспарентним, ваш десктоп монитора сеетхес од љубоморе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/samsung-mass-producing-22-inch-transparent-lcd-your-desktop-mon/:
Рекли су да ће се то уради, и сто му мука то је скоро овде - Нокиа управо открило да су његове монтажне линије почињу да усталасати СЕЕ-Пролазна екранима рачунара који не захтевају моћ сиса-позадинског осветљења да функционише. Нажалост, изгледа као невероватна АМОЛЕД сорта је још увек на табла за цртање, али амбијенталног осветљења базираних ЛЦД екрани су на путу, са Самсунг нуди 22-инчни, 1680 к 1050 резолуција панела са 500:1 контрастом да се почне са . Семи сугерише ћемо га видети у ХДМИ и УСБ-компатибилан монитора и сумња да ће се користити у рекламне и телеконференције први - што указује овај екран неће доћи јефтино - али сви знамо прави убица апликација ће бити леп велики екран лаптопа фрамелесс . Ми ћемо узети два, молим вас. ПР након паузе.

Наставити читање Нокиа масовну производњу 22-инчни ЛЦД екран транспарентним, ваш десктоп монитора сеетхес од љубоморе

Самсунг масовно производи 22-инчни ЛЦД екран транспарентним, монитор Десктоп сеетхес од љубоморе првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 00:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар