петък, 27 май 2011 г.

Телецоммуниатионс уређај за глуве добија причвршћен за ротационе телефон, упао да ради Зорк

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/telecommuniations-device-for-the-deaf-gets-hitched-to-a-rotary-p/:
У епизоди је данас за " , али ће то покренути Зорк ? " поглавље под називом Уликс добио берба игру да ради на ТДД (телекомуникације апарат за глуве) - пројекат је направљен да покаже на Баи Ареа кафу фаире прошлог викенда. У потез смо заиста у вези, он је прогањани Ротари телефон укинуо право из доба када је био на свом Зорк најпопуларнији (који би се крајем 70-их и почетком 80-тих). Затим, он је модификован модема, тако да акустички заједно ТДД може бити лак - који емитује на 45,5 бода споро да би се лако чак и троме читаоце да одржи корак, један ред у једном тренутку на уском екрану ТДД је. Када се то је сортиран, ствари нису биле баш глатко када је почела монтажа Уликс компресовани Зорк причу фајл у систем. У почетку, он је покушао помоћу Ардуино Про и Ардуино мега, али је открио да ниједан од њих није довољно меморије да прими компресовани фајл Зорк причу. Коначно, он је другачији приступ и населили на вло ФитПЦ . Ми бих љубав ништа више него да видим ову ствар у акцији, али је уместо видеа смо високо предлажемо резбарење се неколико минута и праћења скорашњих Одисеја "Фото блог на извору линку.

Телецоммуниатионс уређај за глуве добија причвршћен за ротационе телефон, упао да ради Зорк првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 10:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пијук Дан | Соурце Диал-а-Груе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар