петък, 27 май 2011 г.

Сони Ерицссон Кспериа повећава лук и Репродукуј да бисте 2.3.3, обухвата Фацебоок-интеграције

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-ericsson-boosts-xperia-arc-and-play-to-2-3-3-includes-face/:
Па, Сони Ерицссон може само заслужују златну звезду за уложени труд. Пре недељу дана смо известили да је могуће изградње мреже за дуго причало на Фацебоок интеграције ажурирање ће доћи да изаберете КСПЕРИА серије телефона ове недеље, и ми видимо процес почне данас. Примаоце овог посебног притисни су лук и Пусти, мада ће доћи на све нове уређаје Кспериа низ пут. Иако преузимање укључује Андроид 2.3.3 , главни фокус је на "Фејсбук Унутар Кспериа", још један начин на који можете да синхронизујете своје друштвене медије са другим аспектима свог телефона, као што су контакти, календар и фото галерија. Остала побољшања у пакету су ВиФи стабилности, побољшање перформанси батерије, видео запис перформансе (АРЦ само), и исправке грешака. Не стрес ако ваш телефон није видео још увек ажурира; компаније Сони Ерицссон каже да је то ваљање постепено због проблема са појединим тржиштима и превозника брендирање. Нема посебних року добио, иако компанија поменуо да "то може да потраје неко време." Би требало да буде један од прималаца среће да га добију данас, међутим, звук искључен у коментарима испод.

Наставити читање Сони Ерицссон Кспериа повећава лук и Репродукуј да бисте 2.3.3, обухвата Фацебоок-интеграције

Сони Ерицссон Кспериа повећава лук и Репродукуј да бисте 2.3.3, садржи Фацебоок-интеграције првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 00:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сони Ерицссон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар