петък, 27 май 2011 г.

Каденца је 4-битни Цхронограпх Ватцх-а вам омогућава да урадите посао, сакрива своје унутрашње Геек

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/cadences-4-bit-chrono-watch-lets-you-do-business-disguises-you/:
Поглед горе, и приметићете нормалан, елегантан сат хронограф, зар не? Не баш ... Види, да је Џет-црни бирања је љуља 4-битни бинарни сат-барови уместо бројева, а изгледа веома Геек-шик томе. Објавио је данас, каденца је 4-битни Хронограф Ватцх је ЦХРОНО ревизију својих 80 $ 4-битни Пази, спортски веће кућиште, тамније бирање, већа водоотпорност, и нарочито, у УТЦ екран ће вам помоћи да остану на распореду, док глобетроттинг. Луминесцент руке - савршен за ноћним хаковање - чувају се у предлог аутоматски Мииота кварцни кретања клинчу унутар 42мм од нерђајућег челика, која се бодује водоотпоран до пет атмосфере (165 метара). Сат је додатно заштићен од сафира-обложене стаклом кристала, и врху офф са црном кожном бенд да би се ствари додатно стилом. Када је 4-битни Цхроно бродови долазе јула, узимајући један око зглоба ће вас вратити $ 195, али је лукаво носите Геек Цред је само $ 119 ако резерват једно сада - пун саопштење за штампу је, након паузе да вам помогне да одлучите.

Наставити читање Цаденце је 4-битни Цхронограпх Ватцх-а вам омогућава да урадите посао, сакрива своје унутрашње Геек

Каденца је 4-битни Цхронограпх Ватцх-а вам омогућава да урадите посао, сакрива своје унутрашње Геек првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 02:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Каденца Ватцх Цомпани | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар