петък, 27 май 2011 г.

Кспериа Играј коначно слети на О2 Великој Британији, који је доступан у црној или белој боји

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/xperia-play-finally-lands-at-o2-uk-available-in-black-or-white/:
Било је време , али да О2 ексклузивни бели Кспериа Играј коначно са нама. Раније овог месеца, Велика Британија превозник је обећао да достави Играј у јуну, али је евидентно да су ствари кренуле боље него што се очекивало, као што сада видимо "на лагеру" знакова поред и црне и беле моделе за игре телефона компаније Сони Ерицссон. Цене је идентичан за обе варијанте у боји, са почетком у "слободно", када у прилогу скупо (£ 34 месечно), две године уговора и достигла врхунац у £ 430 ($ 702) на унапред плаћају се бави. О2, такође баца у подударања мултимедијалне пристаниште плус три бонус игре да засладите договор. Ми смо погађање да андроид 2.3.3 исправку да Сони Ерицссон управо избацио за Кспериа Играј можда коначно аллаиед О2 софтвер забринутост, која је дозволила сада да почнете да продајете уређај озбиљно.

Кспериа Играј коначно слети на О2 Великој Британији, који је доступан у црној или белој боји првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 06:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк диалтосаве.цо.ук | Соурце О2 (бела) , (црна) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар