петък, 27 май 2011 г.

Аппле-ов иЦлоуд музички сервис ће аутоматски огледалу своју иТунес библиотеку преко "високог квалитета" песама?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/apples-icloud-music-service-will-automatically-mirror-your-itun/:
Дошло је толико брбљања о Аппле-иЦлоуд да бих мислите стриминг музички сервис је већ најавио и бави потписали . Али то је још увек само гласине све док Аппле-извршне узима бину и ослобађа Амазон цлоуд Плејер и Гоогле-Музика конкурент у бујица суперлативима. То није спречило БусинессВеек од стајања са добар преглед свега што је "познато" До сада, док нам даје известан увид у појединости о томе како службе ће радити и мотивације да је остваре. Један откровење, који потиче од троје људи у знају, тврди да ће Аппле-скенирати купаца иТунес библиотеке ( Поздрав, Лала ) и брзо огледало садржаја на сопственим серверима Аппле - нема масовног ДСЛ-дављење Уплоад потребно. И Аппле ће вас учинити чврста и "Замена" било који мали битрејт песме са "високог квалитета" То је верзија чува у потпуности лиценциран музику ормар за стримовање на свој повезаних уређаја.

Наравно, ова вредност-додати неће доћи слободан и свакако ће захтевати претплату. Трошкове потрошача, иако је још увек веома нејасно као службе интеграција са Аппле $ 99 годишње МобилеМе варка. И знате оне гласине о МобилеМе се нуди као бесплатна услуга ? не бисмо бити изненађени ако се остаје на $ 99 са иЦлоуд буде најављен као "слободни" Феатуре упдате, звани, $ 8,25 по претплати месечно музике. Без обзира, то је овај модел претплате која је главна етикета, тако одушевљен јер коначно ће им омогућити да изнуди накнаду за све што пиратских аудио-можда сте набасао од Напстер је био пуштен на неприпремљени музичке индустрије пре десет година. Сви знаци указују на ВВДЦ за ово да се званични, али сигурни смо да чујемо више - много више - пре него догађај почиње 6. јуна.

Аппле-ов иЦлоуд музички сервис ће аутоматски огледалу своју иТунес библиотеку преко "високог квалитета" песама? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 03:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце

Няма коментари:

Публикуване на коментар