петък, 27 май 2011 г.

Нови Сигнал Процессинг уводи Бреакоут Стерео и Стомп за најозбиљнији од ИОС музичара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/new-signal-process-introduces-breakout-stereo-and-stomp-for-the/:
Ако ваш иПад или иПхоне је постављена да игра главну улогу у вашем следећем, распродат концерт, можда ћете желети да проверите два нова, ИОС-пријатељски интерфејс са Новог Сигнал Процессинг. На слици горе је НПБ'с Бреакоут Стомп - ливеног алуминијума увукла педала који обећава за пренос сигнала гитару са вашег иДевице, без икакве дисторзије или откривање нежељених сметњи. Све што треба да урадите је слајд педала у свој педале одбора, кука га да је прикључак за слушалице иПхоне и ватре свој омиљени снимак или мешањем апликације . Док је дизајниран са Стомп гитариста на уму, недавно је представио Бреакоут Музика је више усмерен ка ДЈ-демографски. Уређај нуди у суштини исти ИОС-интерфејс могућности његовог педале бази колега, служи као преносни цевовод између иПад и појачало или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__оп јединице. Хвалисање два моно излаз дизалице, овај малиша може да се користи са гитарама, микрофони и мешање одбора и издржљив довољно да преживи грубо и сушење вашег следећег светске турнеје. Што се тиче цена иде, Бреакоут Стомп се продаје за $ 155, док стерео ће вас вратити $ 135. Жлеб прошлости паузе да бисте видели слику другог, или притисните извор везу да бисте сазнали како да би један.

Наставити читање нови сигнал процес доноси Бреакоут Стерео и Стомп за најозбиљнији од ИОС музичара

Нови Сигнал Процессинг уводи Бреакоут Стерео и Стомп за најозбиљнији од ИОС музичара првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 07:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Цоол Лов | Соурце Нови Сигнал Процессинг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар