петък, 27 май 2011 г.

Виндовс телефон Веб Маркетплаце, Родитељске контроле долазе са манго

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YtuaHnkHAQ4/windows-phone-web-marketplace-parental-controls-coming-with-mango.ars:

Уиндоус Маркетплаце телефона, који је тренутно доступан преко самог телефона и Зуне Десктоп софтвер, ће добити веб присуство у наредном манго издање. Веб Сторе ће омогућити прегледање и куповину оперативног система Виндовс Телефон апликација. Нове апликације могу да се инсталирају на телефон аутоматски овер-тхе-ваздух, или ручно инсталирали на дискреционо право купца.

Пијаца ће такође добити родитељске контроле објекта, што омогућава родитељима да блокирају апликације у складу са њиховим годинама рејтинг и спречавају коришћење плаћеног апликација. Веб Тржиште ће такође унапредите прелазак на нови телефон, она ће пратити историја куповине и омогућавају програмима да се поново поставља.

Иако на телефону Тржиште апликација ради довољно добро, поготово са Нодо побољшања која поправи своју функцију претраживања -Веб Тржиште изгледа као да ће то бити бржи, лакши начин да прегледате и купите апликације.

Родитељски надзор је такође значајан напредак. Недостатак родитељске контроле је тренутно проблем за програмере апликација на платформи, као што неки програмери су имали своје апликације блокиран због способности тих апликација да покажу "Графика" слике секса или насиља. Гаме Девелоперс такође спадају прекршај тренутни садржај ограничења. Парентал Цонтрол систем треба да омогући Мицрософту да реши оба проблема-мада специфичне детаље о томе шта ће и неће бити дозвољено се још увек нису доступни .

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар