петък, 27 май 2011 г.

Сони ПлаиСтатион Нетворк каже да ће се вратити у Азију, већ од сутра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-says-playstation-network-will-return-to-asia-starting-tomo/:
Добра вест, Азија - ПлаиСтатион Нетворк коначно враћа. Данас, Сони је најавио да ће вратити своју мрежу играње широм континента, више од месец дана после пада плен сакаћење кршења података . Компаније ПСН сервиса су већ горе и трчање преко других делова света , а почетком сутра ће засветлети поново у Тајвану, Сингапуру, Малезији, Индонезији, Тајланду, па чак и Јапана, који је био уточиште озбиљне резерве о мрежи безбедности. Играчи у Јужној Кореји и Хонг Конгу, у међувремену, ће морати да сачека још мало пре повратка у нормалу, иако Сони у нади да ће у потпуности решити проблем до краја месеца. Компанија свакако изгледа жељни да стави ову сагу у кревет , а из разумљивих разлога. Инцидент је већ кошта Нокиа око $ 171 милиона долара у прихода - да не помињемо небројено много одједном опрезни потрошача.

Сони ПлаиСтатион Нетворк каже да ће се вратити у Азију, већ од сутра првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 06:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар