петък, 27 май 2011 г.

НХК демонстрације Хибридцаст стриминг, тимови се интернет и кабловску телевизију за супериорне 3Д испоруку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/27/nhk-demos-hybridcast-streaming-teams-up-internet-and-cable-tv-f/:
Са свим околним граја такмиче 3ДТВ технологије , то је лако да заборавите све важне процес испоруке : Како је ваш ТВ добија њен садржај, и шта то значи за гледаоца? То може изгледати тривијалан, али одговор је сувише важно да људи на НХК, који се надају да олакшају Фулл ХД 3Д испоруке за садржај користећи нови хибридни систем емитовања. Мислите да сте већ у Фулл ХД 3Д? Размислите поново: Већина емитује 3Д садржаја испоручује преко раме уз раме преноса, што је приморало две слике (по један за свако око) у један оквир 1080п. Ово омогућава 3Д садржаја на цев кроз постојеће ХД канале, али када су одвојене слике поново и упсцалед, резолуција и квалитет слике пате. НХК се нада да ће решити ово преноса фиксир посут са широкопојасном стриминг, оно што назива Хибридцаст. У недавном Дуал-Стреам демо НХК послао слику за једним оком преко стандардних ХД ТВ програма цеви, а други кроз те чудесне Интернет цеви, на крају се поново окупио две струје у једној, Фулл ХД слика, спремни за гладне очи. Овај прототип систем за испоруку је мало више од демонстрације одмах, али са било среће, она ће да нам даје потпуно нови разлог да се наказа о широкопојасном капе пропусног опсега у блиској будућности.

НХК демонстрације Хибридцаст стриминг, тимови се интернет и кабловску телевизију за супериорне 3Д испоруку првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 27. мај 2011 04:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецх-Дана | Соурце НХК (ПДФ) | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар