петък, 25 март 2011 г.

Цомцаст је Ксфинити ТВ-апликација за ИОС ажурирана са више стреаминг и прилагођавање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:
Цомцаст је поново са оним што је позивање трећи главно издање свог Ксфинити ТВ- апликација за ИОС, и док производ тима каже да је додао стримовање садржаја из ИФЦ-а, Адулт Свим, ББЦ и више кључних надоградња у прилагођавања. Поседује нову омиљених листу која је највише напредовала по својој способности да буде синхронизован са КсфинитиТВ сајту, нови канал тастатуру за брзо мења када се користи као даљински и способност да скочите на одређене датуме у ТВ Листингс. ИПхоне верзију је такође добио штипање, са додатком "Флип канала кроз претходне" опција претходно ограничена иПад верзију. Наравно, следеће питање је када можемо да очекујемо овим побољшањима за филтрирање преко до недавно је покренуо Андроид верзију , и када Цомцаст планира да следи Тиме Варнер преко канала стримовање уживо врата, упркос гласним протестима неких ТВ мрежа против она .

Цомцаст је Ксфинити ТВ-апликација за ИОС ажурирана са више стреаминг и прилагођавање првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 14:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цомцаст Гласови , иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар