петък, 25 март 2011 г.

РИМ-зарада показују снажан раст прихода и, али слаба смернице месецима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/rim-earnings-show-strong-revenue-and-growth-but-weak-guidance-f/:
Ресеарцх Ин Мотион управо избацио свој крај године и К4 зарада за фискалну 2011, и док ствари изгледају прилично ружичасте за сада, акције компаније су потонули око десет одсто у после сата трговања. Зашто? Јер чак и највећи учинак у свету не може одбити скептични инвеститори који су унели у вођство. Одијело пријавио очекује приход од око 5,2 милијарде долара и $ 5,6 милијарди, са примањима у распону од $ 1,47 до $ 1,55 милијарди долара по акцији. Звучи дивно, али не и када узмете у обзир да су очекивали аналитичари те цифре да буду ближе на $ 1,65 по акцији. То је рекао, компанија РИМ успео да испоручи 52,3 милиона БлацкБерри ® смарт телефонима, што представља 43 одсто уптицк преко фискалне 2010. Осим тога, фискална 2011 приход је скочила 33 одсто у односу на фискалну 2010 (слетање на $ 19,9 милијарди долара), а добили смо потврдили брод датум 19. априла за приручника. Ако сте у потрази за слом прихода за четвртину, ви ћете бити заинтересовани за знајући да је 81 одсто био приписан уређаје, 16 одсто на услуге и само три одсто на "софтвер и друге приходе."

На основу онога што смо се окупили из позива зараде, РИМ-а схвата да ће то бити мање-више продаје крај уређаја иде напред (у току шта је стално назива "прелазни период"), и то је очекивао јачи прихода долази из софтвер и услуге засноване на КНКС. У ствари, КНКС (познат као БлацкБерри Табела ОС на приручника) био је истакнут као оперативни систем за будућност "суперпхонес", а док смо чули кратко помињање предстојеће БлацкБерри ОС 6,1 издање, то је прилично очигледно коју платформу одијело је саливатинг више. Ако све иде добро, ми смо рекли да очекују неку врсту РИМ суперпхоне у 2012, и док наши инстинкти су нам говори да само треба да се односе на телефон са 4.3-инчни екран, нема специфичности год су добили ван надимак.

РИМ-зарада показују снажан раст прихода и, али слаба смернице за наредне месеце првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 17:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Маркетвире | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар