петък, 25 март 2011 г.

Самсунг Вибрант пролази ФЦЦ-опет са АТ & Т 3Г бендови: пре стицања Испитивач? (Упдатед)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/samsung-vibrant-passes-fcc-again-with-atandt-3g-bands-a-pre-acqui/:
Ово је из леве пољу, али носе са нама - све то има смисла, у језиви, пословно-И врсту начин. Прво, чињенице: СГХ-Т959П је управо постао ФЦЦ одобрење са 3Г подршком на 850 и 1900МХз бендова (такође може да подржава 2100МХз, али не можемо рећи из докумената које смо обрано у писарници - а од то није амерички бенд, ФЦЦ стварно не брига у сваком случају). Т-Мобиле-ов оригинални Сиеменс Вибрантна је СГХ-Т959, као и Галаки 4Г је СГХ-Т959В - тако да можете да замислите да је ово још један уређај у истом тону. Самсунг производ кодови који почињу са "Т" и на крају са "9" су Т-Мобиле уређаје ... али ако је то за Т-Мобиле, где Фаллс 3Г подршку?

Дакле, овде је наша дивље теорије: Т-Мобиле и АТ & Т, може имати брз багер Т-Мобиле-брендирани уређај - у овом случају, изданак Галаки 4Г - са ХСПА + за АТ & Т бендова. АТ & Т је поменуо ове недеље да је један од првих плодова њене планиране куповине компаније Т-Мобиле УСА биће роминг споразум који омогућава Т-Мобиле корисницима да користе АТ & мреже Т, а наравно, што би захтевало уређајима који подржавају компаније АТ &'с спектра Т., занимљиво, Роминг споразум је ово ступања на снагу да ли стицање заврши или не, тако да ови момци морају да се баве са њом. Ми бисмо сумње да би било који од ових носача се стало на ослобађајући још једну варијанту оригиналног Галаки док се крећемо ка средином-2011 овде, али је сасвим могуће да би Т-Мобиле и АТ & Т, запослени се добијају такве да тестира мрежу интеграција током године. Луд, да ... али само довољно луд да буде прихватљиво.

Измена: Ево још једног мишљења. Ово би могао бити ХСПА + уређаја (ЛА Галаки С 4Г) за канадске мреже, јер неке од тих момака су такође распоређени Самсунг-уређаји који почињу са "Т" и на крају са "9" - ексклузивност број модела у Т-Мобиле је строго унутар америчког граница. Ми ћемо сазнати ускоро!

Самсунг Вибрант пролази ФЦЦ-опет са АТ & Т 3Г бендови: пре стицања Испитивач? (Упдатед) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 19:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар