петък, 25 март 2011 г.

Да ли је ваш иПад 2 доживљава интермиттант ВиФи конекције питања?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/is-your-ipad-2-experiencing-intermittant-wifi-connection-issues/:
Неке ствари, они никада не мењају. Дечаци ће бити дечаци, без никада стварно јесте, и иПадова ће имати ВиФи питања. Ако ћете подсетимо, оригинални Аппле-Слате је такође имао проблема са таквим забрињавајуће одржавање бежичне везе које људи у Цупертино заправо је обећање да поправи ствари у време. На крају, да је закрпа је заиста избацио, али онда смо чули да је ИОС 4,2 гура мало због - погодили сте - више ВиФи питања. Сада када иПад 2 је направио свој пут ван у предивне јавности рукама, ми смо почиње да видимо све кадар купаца подизање сличне замерке. Наши у кући иПад 2 није показала никакву ВиФи конекције питања као још, али постоји 10 + тема преко Аппле-у форумима који су нас питали да ли смо међу неколико среће. Да ли сте приметили било који Интернет куиркс са вашим новим иПад? Или су сви ови људи једноставно извести користећи најгоре рутер на свету? Дозволите нам да знамо у коментарима испод.

[Хвала, Брајан]

Да ли је ваш иПад 2 доживљава интермиттант ВиФи конекције питања? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 14:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Јабука | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар