петък, 25 март 2011 г.

Самсунг ЦТИА конференцији за штампу објављено на сајту, мршави нови Галаки картице приказан ван (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/samsungs-ctia-press-conference-posted-online-skinny-new-galaxy/:
Били смо тамо, говори се кроз целу ствар у нашем Ливеблог , али ако желите више лични укус онога што Самсунг ЦТИА Вирелесс 2011 Кеиноте је као, компаније пажљиво га ставите на сајту ИоуТубе за опште потрошње. Одликује увођење нових смели Галаксија Картица 8,9 и 10,1 модела, како на форуму тако нешто тањи од Аппле-ов иПад 2 , са другом такође тврди наслов је "најтањи и најлакши великим екраном таблета у индустрији." Можете га видети горе, одмах поред Галаки ИИ, који је сама по себи један од скинниест смартпхоне апарата можете да се надамо да купи. Направите свој пут прошлости пауза за пуну презентацију.

Наставити читање Самсунг ЦТИА конференцији за штампу објављено на сајту, мршави нови Галаки картице приказан ван (видео)

Самсунг ЦТИА конференцији за штампу објављено на сајту, мршави нови Галаки картице приказан ван (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 05:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телефон Арени | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар