петък, 25 март 2011 г.

Бинг за Мобилни портал добија ажуриране, доноси ХТМЛ5 бази фанцинесс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/bing-for-mobile-portal-gets-updated-brings-html5-based-fancines/:
Без обзира на Гоогле-Иахоо !) може да уради, Бинг може да уради боље? То не баш има да такозвани прстен на њега, али Бинг показао се легитиман кандидат у ратовима за претрагу - посебно на мобилном страни. Ове недеље, Мицрософт је лансирао више о новостима Бинг за мобилне претраживати портала, дајући корисницима приступ како би боље и брже претрагу слика у реалном времену транзит и правце, око претраге за иПхоне, и још много тога. Нова верзија се ослања на ХТМЛ5, а компанија нас уверава да је Виндовс 7 Телефон подршку за исправке (и ХТМЛ5 ће) бити доступан касније у току године. Он-тхе-Го корисници ће такође видети упутства транзит (у реалном времену у Бостону, Сан Франциску, Сијетлу, Чикагу и Лос Анђелесу), реорганизована куповину, аутоматске временске сугестије и особи / претрагама филм. Главе на доле до извора везу (на телефону, наравно) да видите да ли било који од нових могућности сте продати.

Бинг за Мобилни портал добија ажуриране, доноси ХТМЛ5 заснован фанцинесс првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 21:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Региструј се | Соурце Бинг блог , Бинг за мобилни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар