петък, 25 март 2011 г.

ТЕРООС роботски аватар даје вашем даљину девојка мала, гоогли очију лице (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/teroos-robotic-avatar-gives-your-long-distance-girlfriend-a-tiny/:
Да ли борове аниматрониц за очи и роботи који шапат слатко нотхингс у ухо? Па, геекс са удаљеним Радуј се девојке, јер ТЕРООС, рамена монтиран, даљински контролисан ТелеПресенце аватар је стигла. Креирано од стране истраживача са Кеио универзитету у Јапану, мало Бот је камеру и микрофон тако далеко пријатељи могу да виде и чују шта радите, а усмерен звучник држи приватне преписке. Комуникација је љубазношћу Скипе , док неки прилагођени код корисницима омогућава контролу уређаја шест-осе артикулацији главу. То није независан систем, међутим, као што се ослања на смартпхоне са релеј команде са рачунара на аватар преко Блуетоотх везе. Корисници такође може да промени бота изразе лица захваљујући неколико гоогли очију и капака механички, иако нема баш емоционална низ других андроида из земље излазећег сунца. Заинтригирала? Проверите Вид после паузе.

Наставити читање ТЕРООС роботски аватар даје вашем даљину девојка мала, гоогли очију лице (видео)

ТЕРООС роботски аватар даје вашем даљину девојка мала, гоогли очију лице (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 12:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДигИнфо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар