петък, 25 март 2011 г.

БрандФинанце изјављује Гоогле-највреднији бренд на свету

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/brandfinance-declares-google-the-most-valuable-brand-in-the-worl/:
Па, изгледа Ерик Шмит није био далеко, када је недавно изјавио да је Мицрософт је веће такмичење него на Фацебоок за Гоогле - барем када је реч о укупној вредности бренда, то јест. Према БрандФинанце најновије годишњем рангирању, Гоогле је једва оштрице оут Мицрософт за титулу највредније бренда у свету, са пар њих гура Уалмарт из месту број један прошле године. Као што је на Фацебоок, то је само ушао у првих 500 за први пут на број 285, док је Аппле-дванаест места скочио да своје прво појављивање у првих десет на број осам - смена које делимично иде на уштрб уобичајеног осумњиченог Кока Кола , који је испао из првих десет по први пут. Највећи губитник? Нокиа. То је опао скроз од броја 21 до броја прошле године 94 ове године. Хит се извор линк испод за комплетну листу.

Наставити читање БрандФинанце изјављује Гоогле-највреднији бренд на свету

БрандФинанце изјављује Гоогле-највреднији бренд на свету првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Апр 2011 04:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГ Даили | Соурце БрандФинанце | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар