петък, 25 март 2011 г.

Енгадгет Схов-у са Џон Рубинштајн ХП вечерас!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/25/the-engadget-show-with-hps-jon-rubinstein-tonight/:
Пажња људи, само пријатељски подсетник да Енгадгет Схов је вечерас снимање у 7:00 по подне са ХП-Џон Рубинштајн на Тајмс центру у Њујорку бити! Јошуа Тополски ће седе бивши директор Длан (актуелне ХП Сениор ВП) да се унутра кашичицу на све, од тоуцхпад, нови пре 3, кап, стање УебОС, и још много тога! Шта више, наш врло властити Јованка Штерн ће бити демоинг Самсунг 9 серија лаптоп рачунара, ми ћемо имати Нинтендо 3ДС на сцени за Демонстрација уживо, а специјални гости Нилаи Пател и Пол Милер ће се придружити округли сто! Такође ћемо имати уобичајено побио луд поклони (неко ће се удаљавао са потпуно нови ХП лаптоп Завист 14) и љуљање цхиптунес музику из Минусбаби са визуелним из -Ц Мушкарци , као и још изненађења! Запамтите, поклони се десити у ливе схоу само, тако да Трек и придружите нам се на Тајмс центру лично! Такође ћемо бити стриминг показују управо овде на Енгадгет, тако Стаи тунед!

Прикажи Енгадгет је спонзорисано од стране Спринт и одржаће се на Тајмс центру , део Нев Иорк Тимес-зграда у срцу Њујорка на 41. Сент између 7. и 8. авеније (види мапу после паузе). Уколико желите да нам се придружите вечерас, улазнице су - као и увек - слободан да било ко би волео да присуствује, али седење је ограничен, а карте ће бити први дође, прво је служио ... па се тамо рано!
  • Нема улазница - Улазнице су потпуно бесплатно
  • Овај догађај је све узрасте
  • Улазница почеће на Тајмс центру у 2:00 АМ у петак, 25. марта, врата ће се отворити за седење у 6:15 часова, а шоу почиње у 7:00 АМ
  • Ми смо сада додељени за седење, тако да први људи да добију карте - и Спринт текст за победом победници (знаћете да сте освојила текстуалну поруку) - добиће за седење приоритет. То такође значи да једном када добијете карту, ваше седиште је загарантована - нећете морати да се вратим у реду да бисте добили добру седишта.
  • Улазница ће се наставити све док све карте су дате далеко
  • Не можете да прикупља улазнице за пријатеље или породицу - свако ко би желели да дођу морају бити присутни да бисте добили карту
  • Број седишта у време центра је око 340, а када смо пуно, ми смо пуни
  • Место се налази на 41. Сент између 7. и 8. авеније у Њујорку (МАП после паузе)
  • Прикажи Дужина је око сат времена
Претплатите се Прикажи:

[ иТунес ] Вести Прикажи директно у иТунес-у (м4в).
[ Зуне ] Вести Прикажи директно у Зуне Маркетплаце (м4в).
[ РСС М4В ] Додај Енгадгет Прикажи хране (м4в) на ваш РСС агрегатор и да га аутоматски испоручена.

Наставити читање Енгадгет Схов-у са ХП-Џон Рубинштајн је вечерас!

Няма коментари:

Публикуване на коментар