неделя, 25 септември 2011 г.

Мурата жели да преузме кромпир каучу за руку и да даљински обрт контролу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:
Видели смо Мурата је маркетиншки будућности и то подразумева или Цхубби Цхецкер или да 90-Хелен Хунт филм. Јапански елецтроницс произвођача куван до флексибилан сензор уређај који ће вам омогућити да Твист Анд Схоут савијте начин да се даљински управљач телевизора. Назван лист Грип даљински управљач, прототип корисничког интерфејса дизајн користи посебан Пироелектрични ефекат без пиезоелектрични филм који преводи увијање у канал промени, брзо увртање да замените улаза видео савијање за контролу јачине звука и брзог савијање на власт поставили укључивање / искључивање . Компанија је такође опремљен не-кликер (коју ћемо убудуће зову "Твистер") са фотонапонских ћелија, дајући му могућност да наплати - од човека пећине? Рибља Цорба у планирању на страну, узорак пошиљке се очекује да буду негде испоручене следећег пролећа. Али, пре него што жури овај производ се на тржишту, можемо предложити укључивање спортско-индуковану бес-доказ моду?

Мурата жели да преузме кромпир каучу за руку и да даљински управљач обрт првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25 Сеп 2011 16:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор Мурата | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар