неделя, 25 септември 2011 г.

Најављујући Извршни Дебрифинг: треба да знају вести, дестилована

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KLLysba0cLQ/the-ars-technology-debriefing-the-best-way-to-get-the-weeks-top-news.ars:

Постоје само толико сати у дану, и толико дана у недељи. У корак са најважнијим вестима у недељи може бити тешко, а нико не жели да дође до викенда осећај као да имају непремостиве број прича да надокнади. Знамо да неки од вас су као и ми: информације зависника, а ви стално бринути о томе да из петље о томе шта заиста питањима.

Задовољство нам је да најавимо Извршни билтен Дебрифинг, омогућено Цити Једноставност ®. Извршни Дебрифинг је једноставан, али и моћан. Сваке недеље, уредницима жичне и Арс Тецхница изаберите врху недеље 10 приче. Затим смо нешто да то није то заједничко: ми получио те приче у своју чисту суштину вести. Замислите себе као власт брокера са нема времена за глупости. У само неколико стотина речи сваке недеље, извршни Брифинг ће вам рећи тачно шта је шта те недеље. Нема Теасерс да прочитате више, ни хипербола. Наш циљ је ништа мање од вас даје врхунски вести у најкраћем, већина концизан формату је могуће. За почетак, ми ћемо вам донети десет најважнијих прича у недељи покрива Арс Тецхница и Жични, сажето до њихову потребу да зна компоненти.

Док још увек добродошли да прочитате пуно приче на мрежи, наша намера са овом е-маил је да вам донесе тона знања у малом паковању. Пријављивање је једноставно. Нећемо спам листе, и ако желите да одјавите нећемо направити толико тешко, било. Оно што добијате је један е-маил недељно, заједно са месечним ретроспективе: најбоље Арс и Жични, дестилована, право у пријемно поштанско сандуче. Ту је, једноставно, нема ефикаснији начин да сустигну о најважнијим вестима недеље.

Пријавите се за билтен:

Претплати

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар