неделя, 25 септември 2011 г.

Питајте Енгадгет: најкомпатибилнијих матичне плоче / компоненте за Убунту десктопу?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/ask-engadget-most-compatible-motherboard-components-for-ubunt/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри питати свет за одговоре, ево излазу да то учини. Ове недеље Питајте Енгадгет упит долази нам из Евереста, који није скееред да умочи прсте на ногама у Линук мору. Ако сте у потрази да пошаљете упит сопственог нас пад линије на питајте [у] Енгадгет [давт] Ср.

"Хеј момци сам изградња нови рачунар са Убунту Линук-у виду, и био је питате шта матичне плоче (по могућству од Интел или АСУС, али било који угледни бренд ће урадити) Ви, народе, бих препоручио са великим компатибилност за ствари као што су ВиФи право из! кутија Компатибилност са прве или друге генерације Интел ® Цоре процесори ја би било сјајно, превише Хвала.! "?

Свако ко је дабблед у оперативном систему Линук зна болова неспојивости - то је цена коју плаћамо због тога што тачно ко ми желимо да будемо - али ако имате било какве проблеме без препоруке, коментари су отворени!

Питајте Енгадгет: најкомпатибилнијих матичне плоче / компоненте за Убунту десктоп првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 24 Сеп 2011 22:35:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар