неделя, 25 септември 2011 г.

(Оснивач прича) Ерик Рис Говори Сува Стартупс: "Престаните линија, тако да се линија не престаје"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:
Ries 5.mov

У делу ИИИ Крис Диксон је приче Оснивач интервју са Ериц Риес , Сува Стартуп аутор објашњава како можете Тоиотин "прилагодљиву производњу" производња модела да се примени на стартупс.

Риес каже Диксон једна од фраза Тоиота користи на производној линији је то значи "заустављање линију, тако да линију никада не престаје." "Ако желите да будете у стању да константно имају висок продуктивност морате да се заустави чим имате Квалитет проблем и уклонити га, јер квалитет проблеми гомилају и једињења ... на крају можете да мељу цео свој организациони развој заустављен. "

Он мисли Тоиотин ток посла може се применити на развој производа у оно што он назива "континуиране примене." Односе концепт развоја софтвера Рис каже тимова који мисле да су уштеду времена објављивањем на месечном распореду, на пример, у ствари не раде тако. После сваког роллоут прекомерна количина времена се губи борбу против пожара и то "одузима вашу способност да добар посао на следећем издању." Рис се залаже за то поправити када је избио приступ.

Испод, Диксон пита Рис ако Сува покретања директори могу да се пријаве на ризичном капиталу? Риес понуде које би то могло бити корисно за инвеститоре како би мање, више у складу инвестиција у односу на понуду мање, веће рунде, али примећује проблем овог приступа је "да тренутно не имати објективне податке о томе ко напредује а ко није ".

Диксон истиче да велики унапред рунде вредност понуде у смислу да они пружају менталну сигурност ћебе да оснивачи могу да се фокусирају на изградњи, уместо стално брину о прикупљању средстава.

Раздвајање разлика, Рис мисли: "морамо да откријемо начин да људи који исти психолошки осећај удобности, али и даље су заједно инвеститори и предузетници бити у стању да заједно раде на стварању неке подстицај да би могли да стожер раније." Сва пречесто Риес кажу оснивачи гради месецима само да оствари свој касно за пребацивање брзина.

Погледајте цео епизода да чује да сазнате зашто је Рис мисли Марк Зуцкерберг дефинише визију. Такође будите сигурни да гледају епизоде ​​сам и

Няма коментари:

Публикуване на коментар