неделя, 25 септември 2011 г.

ет-кошуљу од Еспана брине о вашем срцу, ум свој Ноћни манира (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/et-shirt-from-espana-looks-after-your-heart-minds-its-bedside-m/:
Шпанија - земља Пасион, Јамон Иберицо и фламенко баца модеран солуцион ка путу медицинске заједнице . Истраживачи на Универсидад Царлос ИИИ де Мадрид су створиле интелигентне ет-кошуље (више личи на тенк одозго на нас) за биомониторинг болничких пацијената. Ношење, прање цхалецо је уграђен са електродама које прате његов Виталс онога ко их носи, и преносиви термометар и акцелерометар за прикупљање температуре и позиционирање података. Посебан у џепу ГПС-донг је такође користи за лоцирање појединцима "у року од два метра маргину грешке", али тим планира да инкорпорира ове локализатора директно у кошуљу у будућности итерација. Тестирано на кардиолошке јединице у Мадриду болнице Университарио: Ла Паз, колаборативне ЛОБИН (Лоцирање и Биомониторинг путем бежичних мрежа у болницама) пројекат прототип може помоћи смањити у пацијента остаје, испоруку СМС обавештења за офф-сите, који је повезан медицинске штабова. Нема речи о томе да ли ће то бити понуђена у С, М, Л или КСЛ, али хеј, барем да је црно мршављење ¿Хаблас Еспанол. Пуес, прескочите паузу за видео обилазак форме одговара уређаја.

Наставити читање ет-кошуљу од Еспана брине о вашем срцу, ум свој Ноћни манира (видео запис)

ет-кошуљу од Еспана брине о вашем срцу, ум свој Ноћни манира (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 24 Сеп 2011 21:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ецоутерре | извор Универсидад Царлос ИИИ де Мадрид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар