неделя, 25 септември 2011 г.

ПаиПал сада обраду $ 315 милиона долара у Исплате по дану

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtC5hyx6BuM/:
Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account with PayPal

Вов. ПаиПал објавио неке нове јавне бројеве недавно да показују плаћања платформа је обрада масивни број плаћања дневно. ПаиПал каже да је то видела $ 3,650 у укупном плаћања Запремина сваке секунде су у К2 2011. По нашим прорачунима, то значи ПаиПал је обрада око $ 315.3 милиона долара у исплатама дневно. У просеку, плаћања платформа је горе види од преко 5 милиона трансакција дневно.

ПаиПал је недвосмислено била драгуљ у породици родитеља еБаи бизниса. Ово последње четвртине, ПаиПал-а донео своју прву икада милијарди долара прихода кварталу. Укупна нето укупне уплате запремине (ТПВ) порастао 34% у односу на исти период прошле године. И ПаиПал је заправо затварање у на трговима сегменту еБаи-у смислу прихода (који послали 1,6 милијарди долара прихода у К2).

Још једна област у којој ПаиПал је брз раст је мобилни. Компанија је раније ове године да се види 10 милиона долара у мобилним трансакција по ај, и очекује више од 3 милијарде долара у мобилним ТПВ ове године, у поређењу са 750 милиона долара у 2010.

Да би 315 милиона долара више у перспективи, брзо расте покретања Трг (што, наравно, нуди у продавници плаћања производ) је видети 4 милиона долара у плаћању дневно. ПаиПал жели да се ухвати у коштац у продавници плаћања, као и и да ће бити дебутинг неколико малопродајних партнерства за ову технологију ове године. И Фацебоок се генерише фер износ од обима за ПаиПал-а , као добро. Требало би да буде интересантно да видимо шта еБаи и Фацебоок су рукаве на неколико недеља.

ПаиПал је укупне уплате Запремина у 2010 представља готово 18 одсто глобалних е-трговине. Уз начин на који уплате платформа је у порасту, овај број би требало да повећају у 2011.


Няма коментари:

Публикуване на коментар