понеделник, 11 юли 2011 г.

Цисцо појачава стадион ВиФи, чини Пантхерс мало више подношљива за интернет-опседнути (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:

Свако ко је био у препуном стадиону или концертног зна боље него да очекују да буду у могућности да претражујете веб или чак проверите емаил, осим ако наравно ваш уређај деси да буде компатибилан са појединим недовољно података само мрежу . Нова иницијатива из компаније Цисцо , међутим, има за циљ да доведе везу са превише засићене масе. Компаније Повезани стадиону ВиФи корпи Аиронет 3500п приступне тачке, дизајниран специјално за "велике густине стадион и арену примену," са стратешки постављена антена које су усмерене на мањи број седишта са истом количином протока - вероватно слична 884-мрежни уређај компаније АТ & Т распоређени у Цовбоис Стадион за Супер Боул КСЛВ. Надамо се лакше ставља на терет носача - и већ неба високе цене карата - би помогли да стадион Повезан бесплатан сервис , али је кључне речи као што су "куповне" и "монетизеабле" у саопштењу умрежавања компаније да нас мисле да су неки зелених новчаница су вероватно променити руке једном услуга покреће у реалном, повезивање-оспорио свету претрпаним просторима.

Наставити читање Цисцо повећава стадион ВиФи, чини Пантхерс мало више подношљива за интернет-опседнути (видео запис)

Цисцо појачава стадион ВиФи, чини Пантхерс мало више подношљива за интернет-опседнути (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Апр 2011 13:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ви-фи планете | извор Цисцо блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар