понеделник, 11 юли 2011 г.

Стив Џобс имитатор да обавља дужност лажна обраћања, јастребови Тајвански чај (видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/11/steve-jobs-impersonator-officiates-mock-keynote-hawks-taiwanese/:
Па, јасно не постоји бољи начин да легитимише сваки нови производ него да Лажна Стив Џобс Хокинг је на сцени, пред више десетина аплаудирали лажна новинара, са 20 метара иПад 2 пројектованих иза себе. Послови / Џон Стамос хибридни опао је на терену велики избор чајева Тајванска компанија је, од свих ствари, јер ТВ реклама која је очигледно тренутно емитују на Тајвану. Украшен у светлу фармерке, црне лажним ролка и патике, имитатор чак упарен Стив боју косе, римлесс наочаре, а тренутни тежине. Једино недостаје ствар је била стварна јабука производ - и месеци спекулација у медијима. "Уводно", чак и завршио са "још једну ствар", као што често: Чај пију ће имати пуцали на победнички бонафиде иПад 2 са сваким куповину Оолонг, млека, или Аппле-убризгана Тонга Ји цха.

Наставити читање Стив Џобс имитатор да обавља дужност лажна обраћања, јастребови Тајвански чај (видео)

Стив Џобс имитатор да обавља дужност лажна обраћања, јастребови Тајвански чај (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Апр 2011 04:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДВИЦЕ | извор ИоуТубе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар