понеделник, 11 юли 2011 г.

иРивер Прича ХД постаје први Гоогле-књиге-интегрисан е-читач, неће бити последња

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/11/iriver-story-hd-becomes-first-google-ebooks-integrated-e-reader/:
Ми нисмо баш недостаје за дигитални књижарама, али Гоогле је књиге понуда је заиста један од слицкест око. И очигледно, то није у скоро исто толико места као продавци у Моунтаин Виев бих. Гоог неколико дана најавио да иРивер је прича ХД ће ускоро постати први Гоогле-књиге-интегрисан е-читач, са новим моделом иде у продају 17. јула на Таргет. Још увек ће продавати за $ 139.99, и нико од стварне спецификације хардвера ће се променити из постојећих модела. Наравно, књиге платформа је отворена за све издаваче, трговци и произвођачи из почетка, већ само да је иРивер је постао први произвођач који је послуша позив. Наравно, Гоогле нас задиркивање отворено наводећи да је више од њих су на путу, а ако тако се десити да се е-читач произвођача ... Па, свакако бих волео да има ћаскање.

иРивер Прича ХД постаје први Гоогле-књиге-интегрисан е-читач, неће бити последња првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Апр 2011 12:45:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хот Хардвер | извор Званични Гоогле блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар