понеделник, 11 юли 2011 г.

Укључен: Желећи вебОС

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/switched-on-wanting-webos/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.

Последња укључен расправља зашто кс може имати више успеха вебОС лиценцирања од Палм или ПалмСоурце смо икада радили заједно са Палм оперативни систем. Да би га у контексту модернији сукоба, ХП-ов телефона може да буде еквивалент Гоогле Некус уређаје (али продаја боља у идеалним ХП-ов), у конкуренцији са телефонима из других Андроид заинтересованих страна. Чак Некус телефони, међутим, на крају производе постојећих лиценци, као што су ХТЦ и Самсунг.

ВебОС као лиценцирани оперативни систем би вероватно такмиче најдиректније са Виндовс Пхоне 7, оперативни систем који нуди лиценци и потрошаче неки избор али чува доследно корисничко искуство - нарочито због тога што покушава да суд програмерима. За разлику од Виндовс Пхоне 7, међутим, вебОС се брзо проширио се на нова фактора форме, са тоуцхпад који служе као први опипљив доказ.

ХП је рекао да је највише заинтересованих за издавање дозвола фирмама које не би такмичити са њом у својој сржи тржишта. За сада, хајде да рачунају из ХП-ов главни конкуренти рачунара Ацер, Делл (који је некада можда покушао да изгради сопствену вебОС-као платформе када је стекла Циганин), Леново и Тосхиба. Међутим, многе компаније које би могле помоћи да се развије смислену (у смислу апсолутног обима, већ и као релевантан развојну платформу) скала за вебОС у најмање америчком тржишту понуди, као минимум, телефона. Слушалица лиценце може прожимају вебОС телефоне са карактеристикама као што су 4,3-инчни екран да ХП има далеко није изричито признала, али који је присутан у многим успешним смарт телефона.

Наставити читање укључен: Желећи вебОС

Укључен: Желећи вебОС првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 17:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар